Zelí z cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 159 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 8 g
- Sodík 506 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 218.9 mg
- Vláknina 4925 mg
- Vitamín A 4925 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nadrobno, šalotku také nadrobno, kedlubnu nastrouháme nahrubo.
-
2
V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku a necháme zesklovatět, zasypeme moukou, promícháme s olejem, zalijeme nálevem z kysaného zelí nebo lákem z okurek, povaříme, přidáme syrovou cibuli s kedlubnou, osolíme, osladíme a dusíme doměkka.
-
3
Používáme jako běžné zelí.