Zelí z cibule

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Cibule
  • 100 g Kedlubna
  • 5 g Sůl
  • 5 g Cukr krupice
  • 30 g Šalotka
  • 30 g Mouka pšeničná hladká
  • 30 ml Olej rostlinný
  • 250 ml Šťáva z kysaného zelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 159 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 506 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 218.9 mg
  • Vláknina 4925 mg
  • Vitamín A 4925 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, šalotku také nadrobno, kedlubnu nastrouháme nahrubo.

  • 2

    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku a necháme zesklovatět, zasypeme moukou, promícháme s olejem, zalijeme nálevem z kysaného zelí nebo lákem z okurek, povaříme, přidáme syrovou cibuli s kedlubnou, osolíme, osladíme a dusíme doměkka.

  • 3

    Používáme jako běžné zelí.

Komentáře k receptu