Jeseter na rožni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 211 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 15 g
- Sodík 228 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 102.3 mg
- Draslík 576.5 mg
- Vláknina 2366.7 mg
- Vitamín A 2366.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu spaříme vařící vodou a nožem odstraníme šupiny. Maso nakrájíme na stejné kousky, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout.
-
2
Porce osušíme utěrkou, pomastíme olejem a po obou stranách rychle opečeme na rozpáleném rožni.
-
3
Podáváme horké s plátky citronu a s rajčaty podušenými na másle.