Jahody s vínem - nápoj
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 0 g
- Sodík 48 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 171.1 mg
- Vláknina 560 mg
- Vitamín A 560 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pracovní plochu si připravíme dvě vychlazené vysoké půllitrové sklenice. Do každé vložíme tři lžíce drceného ledu, podle návodu ingredience rozdělíme do obou sklenic. Do každé nalijeme slivovici, brandy, jahodový sirup, citrónovou šťávu, zalijeme červeným vínem, vše dobře zamícháme, potom dolijeme potřebné množství sodovky a zlehka zamícháme.
-
2
Vložíme na párátku napíchnutou jahodu jako dekorací a nápoj podáváme.