Rybí filé s pikantní omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 6 g
- Sodík 254 mg
- Bílkoviny 82 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 12.3 mg
- Draslík 72.8 mg
- Vláknina 3247.3 mg
- Vitamín A 3247.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na lžíci másla opečeme po obou stranách osolené file a pokapané octem.
-
2
V jiném kastrole zpěníme na másle drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a osmahneme na světlou jíšku. Zalijeme po trochách mlékem, vymícháme do hladka a necháme povařit 10 - 15 minut. Jakmile je hotová, přecedíme ji na opečenou rybu a pokrm necháme ještě 15 minut na teple. Již však nevaříme.