Studená vinná omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 18 g
- Sodík 641 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 743.8 mg
- Draslík 233 mg
- Vláknina 5525.2 mg
- Vitamín A 5525.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.1 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Víno, žloutky a škrobovou moučku kvedláme na ohni do zhoustnutí - nesmí se vařit.
-
2
Odstavíme z ohně, přidáme ostatní přísady, zamícháme a necháme vychladnout.
-
3
Omáčku podáváme k masu a rybám.