Uzené maso vařené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřová uzená plec
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Pepř černý celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1114 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 414.2 mg
  • Vláknina 16750 mg
  • Vitamín A 16750 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso opereme, vložíme do vařící vody, přidáme cibuli a celý pepř. Vaříme, nejlépe v tlakové hrnci, doměkka.

  • 2

    Maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na plátky.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší, knedlíky, luštěninami, zeleninovým salátem a kompotem.

Komentáře k receptu