Vepřové maso dušené s mrkví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 366 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 72.8 mg
- Draslík 37.5 mg
- Vláknina 9951.3 mg
- Vitamín A 9951.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2532.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a opečeme ze všech stran.
-
2
Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dusíme do poloměkka.
-
3
Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka, přidáme k masu, je-li třeba, podlijeme a obojí dusíme doměkka.
-
4
Hotový pokrm dochutíme trochou cukru, solí a pepřem.
-
5
Podáváme s brambory a kompotem.