Vepřová kýta, krkovička, plecko s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 26 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 90.6 mg
- Draslík 251.4 mg
- Vláknina 8460.5 mg
- Vitamín A 8460.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3162.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na rozpáleném oleji, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, kmín, trochu podlijeme a dusíme doměkka.
-
2
Jablka oloupeme, nastrouháme, podusíme a přidáme k masu.
-
3
Vše ještě krátce podusíme, dochutíme a podáváme s vařenými brambory nebo rýží.