Majonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 707 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 67 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 7.3 mg
- Draslík 3.8 mg
- Vláknina 24 mg
- Vitamín A 24 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Lučinu rozšleháme s olejem, osolíme a dochutíme citrónovou šťávou a špetkou cukru. Když je majonéza příliš hustá žředíme jí mlékem.
-
2
Dle použití volíme další chuťové přísady.