Salát ze syrové kedlubny s kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Kedlubna
  • 5 g Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 šálek Kečup
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 78 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 184 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 211.4 mg
  • Vláknina 3810 mg
  • Vitamín A 3810 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané, nahrubo nastrouhané kedlubny osolíme, zakapeme octem (nebo citronovou šťávou) a promícháme. Nakonec vše přelijeme kečupem.

  • 2

    Hotový salát ozdobíme snítkami petrželky.

Komentáře k receptu