Celerová kaše

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Celer bulvový
  • 10 g Slanina vepřová
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 4 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 111 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 677 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 11 mg
  • Draslík 815.9 mg
  • Vláknina 5550 mg
  • Vitamín A 5550 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný celer uvaříme, nastrouháme a dáme na roztavenou slaninu. Podléváme hovězím vývarem.

  • 2

    Pokrm zahustíme moukou rozmíchanou v mléce a povaříme. Nakonec přilijeme víno a trochu citronové šťávy.

Komentáře k receptu