Dušené kedlubny s hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 200 g Kedlubna
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Pažitka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 313 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 248.4 mg
  • Vláknina 7340 mg
  • Vitamín A 7340 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny dusíme na másle doměkka.

  • 2

    Potom zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme scezený sterilovaný hrášek, osolíme a vše krátce povaříme.

  • 3

    Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu