Dušené kedlubny s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 110 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 4 g
- Sodík 313 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 248.4 mg
- Vláknina 7340 mg
- Vitamín A 7340 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny dusíme na másle doměkka.
-
2
Potom zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme scezený sterilovaný hrášek, osolíme a vše krátce povaříme.
-
3
Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.