Hovězí s masem a fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Kosti hovězí řídké
  • 250 g Hovězí maso přední
  • 1500 ml Voda pitná
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 4 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Nové koření celé
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1611 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 436 g
  • Sodík 2053 mg
  • Bílkoviny 142 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 1791.8 mg
  • Draslík 3614.9 mg
  • Vláknina 39726.6 mg
  • Vitamín A 39726.6 mg
  • Vitamín B6 2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 231.4 mg
  • Vitamín E 6.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kosti omyjeme, zalijeme studenou vodou, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme očištěné maso a uvaříme doměkka. Před koncem varu přidáme cibuli, zeleninu a koření.

  • 2

    Vaříme ještě asi 10 minut. Vývar přecedíme.

  • 3

    Do šálků nebo talířů vložíme žloutky, nakrájené nahřáté fazolky, na kostičky nakrájené maso a vše zalijeme horkým vývarem.

  • 4

    Každou porci posypeme jemně nasekanou petrželkou.

  • 5

Komentáře k receptu