Hovězí cibulová s vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 12 g
- Sodík 3706 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 1336.8 mg
- Vláknina 8668 mg
- Vitamín A 8668 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar z masa nebo z kostí přivedeme k varu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do vývaru a povaříme asi 4 minuty.
-
2
Do horké polévky vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je srazit.
-
3
Osolíme a posypeme jemně nasekanou petrželkou.