Kapr na sardelce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Kapr obecný
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 2 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 šálek Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 303 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 520 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 111 mg
  • Draslík 581.3 mg
  • Vláknina 21 mg
  • Vitamín A 21 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce kapra mírně osolíme, potřeme sardelovou pastou a zprudka opečeme na másle.

  • 2

    Přidáme kmín, podlijeme trochou vývaru (nebo vody) a krátce podusíme.

Komentáře k receptu