Kapr s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 19 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 104.6 mg
- Draslík 667.3 mg
- Vláknina 2405 mg
- Vitamín A 2405 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce kapra osolíme, lehce obalíme v mouce a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek, rajčata a nasekanou petrželku. Na 2-3 minuty dáme na prudký oheň.
-
3
Na talíři obkládáme každou porci čerstvou zeleninou.