Játra po moravsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 160 g Játra vepřová
  • 10 g Olej stolní
  • 5 g Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 268 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 488.9 mg
  • Draslík 332.9 mg
  • Vláknina 571 mg
  • Vitamín A 571 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omytá, na kousky nakrájená játra a dusíme doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci a necháme srazit.

  • 2

    Hotový pokrm osolíme, okmínujeme a ozdobíme jemně nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu