Játra po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 14 g
- Sodík 268 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 488.9 mg
- Draslík 332.9 mg
- Vláknina 571 mg
- Vitamín A 571 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omytá, na kousky nakrájená játra a dusíme doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci a necháme srazit.
-
2
Hotový pokrm osolíme, okmínujeme a ozdobíme jemně nasekanou petrželovou natí.