Vepřové po žebrácku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 32 g
- Sodík 368 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 90.8 mg
- Draslík 21.1 mg
- Vláknina 1401.5 mg
- Vitamín A 1401.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3036.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
-
2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a necháme osmahnout. Podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme hořčici a dusíme doměkka.
-
3
Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
-
4
Nakonec do hotové šťávy přidáme jemně nakrájenou okurku.