Fazolky na protlaku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 126 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 9 g
- Sodík 459 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 320.5 mg
- Vláknina 5235 mg
- Vitamín A 5235 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Překrájené sterilované fazolky dáme do kastrolu, přidáme rajčatový protlak, zalijeme trochou nálevu a prohřejeme.
-
2
Nakonec podle chuti osolíme a přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata. Jen prohřejeme.
-
3
Hotový pokrm omastíme máslem a posypeme nasekanou petrželkou a koprem.