Hovězí na celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 14 g
- Sodík 75 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 63.6 mg
- Draslík 92.6 mg
- Vláknina 1615 mg
- Vitamín A 1615 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky a spolu s jemně nakrájenou cibulí opečeme na oleji. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme.
-
2
Očištěný celer nakrájíme na kostičky a dáme dusit k masu.
-
3
Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zředíme vývarem a ještě povaříme.