Polévka masová s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 13 g
- Sodík 112 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 163.5 mg
- Draslík 416.6 mg
- Vláknina 5171.5 mg
- Vitamín A 5171.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 760 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté, na kousky nakrájené maso uvaříme spolu s cibulí doměkka.
-
2
Potom přidáme oloupané, nakrájené jablko, bobkový list a přebranou, spařenou rýži. Povaříme a zahustíme rozkvedlaným jogurtem s vejcem.
-
3
Polévku můžeme okořenit utřeným česnekem.