Rýže s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 737 kcal
- Sacharidy 137 g
- Tuky 14 g
- Sodík 125 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 125 g
- Cholesterol 37 mg
- Draslík 184.6 mg
- Vláknina 9400 mg
- Vitamín A 9400 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýži spaříme a uvaříme v osoleném mléce doměkka.
-
2
Uvařenou rýži osladíme a promícháme s jemně nakrájenými nebo nastrouhanými jablky.
-
3
Dáme do trouby zapéci a hotový pokrm pokapeme rozpuštěným máslem.