Filé na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 55 g
- Sodík 133 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 78 mg
- Draslík 236.2 mg
- Vláknina 6049 mg
- Vitamín A 6049 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a podusíme. Přidáme osolené filé a společně dusíme. Nakonec přidáme na plátky nakrájená rajčata.
-
2
Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a povaříme. Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.