Dušená kapusta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 6 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 1154 mg
- Vláknina 10865.8 mg
- Vitamín A 10865.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 301.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a dusíme doměkka.
-
2
Podušenou kapustu zaprášíme hladkou moukou a ještě krátce dusíme. Nakonec přidáme kousek másla.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.