Hašé ze zbytku zvěřiny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 11 g
- Sodík 97030 mg
- Bílkoviny 92 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 1016.5 mg
- Vláknina 4450 mg
- Vitamín A 4450 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, popřípadě šťávu z masa. Dle libosti zakapeme citrónovou šťávou, přisolíme, přidáme nakrájený žampión a vše podusíme.
-
2
Hašé podáváme na topinkách z bílé veky.