Jablečný křen

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Křen
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Cukr krupice
  • 1 ks Ocet vinný
  • 1 ks Hovězí vývar základní
  • 1 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1069 kcal
  • Sacharidy 259 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 97563 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 259 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 244.7 mg
  • Vláknina 1916 mg
  • Vitamín A 1916 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouháme 2 lžíce křenu, jablko a ihned polijeme horkým vývarem.

  • 2

    Přidáme špetku soli, špetku cukru, šálek silného hovězího vývaru a trošku vinného octa.

  • 3

    Podáváme studený i teplý k ovaru či různým masům.

Komentáře k receptu