Lečo s vejci po česku

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Paprikové lusky čerstvé
  • 300 g Rajčata
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 158 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 281 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 246.3 mg
  • Draslík 545.5 mg
  • Vláknina 2689.8 mg
  • Vitamín A 2689.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 127.5 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zpěníme na tuku nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a necháme krátce dusit.Můžeme nepatrně podlít vodou.

  • 2

    Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a necháme dusit, dokud zelenina nezměkne.

  • 3

    Jakmile se voda vysmahne, přidáme vejce, dochutíme solí a promícháme.

Komentáře k receptu