Zaječí játra na slanině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra zaječí
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Slanina vepřová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 64 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 163 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 45.2 mg
  • Vláknina 480.5 mg
  • Vitamín A 480.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozkrájenou slaninu rozškvaříme, zpěníme na ní cibuli nakrájenou na jemno. Na zpěněnou cibuli vložíme zaječí játra a opečeme po obou stranách. Následně játra mírně podlijeme, opepříme a dodusíme.

  • 2

    Omáčku zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, polijeme, chvilku povaříme a na samý závěr osolíme.

Komentáře k receptu