Guláš z demínky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 523 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 31 g
- Sodík 298 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 123.6 mg
- Draslík 672.2 mg
- Vláknina 2114.8 mg
- Vitamín A 2114.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Osmahneme na sádle cibuli a přidáme maso, okořeníme, osolíme a dusíme.
-
2
Když je maso již změklé, zahustíme chlebem, přidáme protlak a necháme povařit do úplného změknutí masa.
-
3
Do hotového guláše přidáme nakrájenou kapii a posypeme nastrouhaným křenem.