Nádivka masitá do drůbeže

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 120 g Játra vepřová
  • 120 g Vepřová uzená plec
  • 120 g Telecí plec
  • 1 ks Strouhanka
  • 1 ks Citronová kůra
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 3 ks Sardelové řezy
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3156 kcal
  • Sacharidy 287 g
  • Tuky 152 g
  • Sodík 9741 mg
  • Bílkoviny 163 g
  • Uhlovodany 287 g
  • Cholesterol 1386.7 mg
  • Draslík 2567.6 mg
  • Vláknina 47638 mg
  • Vitamín A 47638 mg
  • Vitamín B6 2.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45.2 mg
  • Vitamín E 7.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 166 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Utřeme máslo se sardelkami, přidáme žloutek, vejce, najemno nakrájená nebo umletá syrová játra, syrové telecí nebo vepřové mleté a vařené uzené maso.

  • 2

    Dochutíme pepřem, citronovou kůrou a vmícháme strouhanku.

  • 3

    Vše dobře promícháme a po lžicích plníme.

Komentáře k receptu