Bramborové pusinky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 12 g
- Sodík 84 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 197.1 mg
- Draslík 790.7 mg
- Vláknina 9375 mg
- Vitamín A 9375 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a uvaříme v menším množství osolené vody. Prolisujeme je a přidáme máslo, rajčatový protlak, žloutky a dobře vše našleháme.
-
2
Pomocí sáčku s trubičkou nastříkáme na pomaštěný plech směs ve tvaru pusinek a upečeme.