Hlávkový salát s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 42 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 2 g
- Sodík 79 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 4.9 mg
- Draslík 76.6 mg
- Vláknina 2985 mg
- Vitamín A 2985 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát zbavíme ovadlých listů, omyjeme a natrháme na kousky.
-
2
Omytý kopr jemně nasekáme.
-
3
Z vody, octa a soli připravíme nálev. Salát do něj ponoříme, po chvíli vyjmeme a na talířku jej polijeme jogurtem rozkvedlaným s koprem.