Teplé chlebíčky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Salám Gothajský
  • 300 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 10 ks Žemle tuková
  • 1 hrnek Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1806 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 141 g
  • Sodík 82 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 301.3 mg
  • Draslík 114.2 mg
  • Vláknina 1360 mg
  • Vitamín A 1360 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouháme tvrdý sýr, přidáme nakrájený salám a vejce.

  • 2

    Promícháme směs.

  • 3

    Rozpůlíme housky, pomažeme je vaječnou směsí a na rozpáleném oleji osmahneme.

  • 4

    Před podáváním potřeme hořčicí a ozdobíme pokrájenou cibulí.

Komentáře k receptu