Domácí vlašáček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 884 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 83 g
- Sodík 805 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 131.3 mg
- Draslík 66.1 mg
- Vláknina 4993.5 mg
- Vitamín A 4993.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V mléce rozšlehaáme mouku a uvaříme kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout.
-
2
Salám na hrubo nastrouháme, okurky a cibuli nakrájíme najemno, hrášek přecedíme a necháme okapat.
-
3
Kaši zředíme majolkou, přidáme salám, cibuli, okurky, hrášek, hořčici, sůl, pepř a necháme v chladničce přes noc rozležet.