Celerový salát s vlašskými ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 14 g
- Sodík 275 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 446.4 mg
- Vláknina 9412 mg
- Vitamín A 9412 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaný celer nakrájíme na malé kostičky a uvaříme v troše osolené a okyselené vody doměkka.
-
2
Odstavíme z plotny a přidáme omyté, na kostičky nakrájené jablko a přilijeme trochu oleje.
-
3
Po vychlazení salát posypeme nastrouhanými vlašskými ořechy a ihned podáváme.