Rychlé rizoto se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 643 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 45 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 36.5 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýži smažíme na oleji s cibulkou a poté zalijeme vývarem uvaříme do měkka. Na poslední dvě minuty do rýže nasypeme i mraženou zeleninovou směs.
-
2
Vepřové maso uvaříme doměkka a poté ho natrháme vidličkou (použít můžeme také maso, které nám zbylo ze včerejška). Vmícháme ho do slité rýže se zeleninou, přidáme sójovou omáčku a pořádně zamícháme.
-
3
Podáváme s kyselou okurkou posypané strouhaným sýrem.