Cibule v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 3 g
- Sodík 241 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 259.8 mg
- Vláknina 4782.6 mg
- Vitamín A 4782.6 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli rozpůlíme a položíme na dva čtverce alobalu potřené olejem.
-
2
Česnek rozetřeme, přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, sůl, pepř a mletou sladkou pepriku. Vše promícháme a směs rozdělíme na poloviny cibule. Alobal dobře uzavřeme.
-
3
Cibuli pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.