Dušená kedlubna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 98 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 4 g
- Sodík 371 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 463.5 mg
- Vláknina 8040 mg
- Vitamín A 8040 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou, dokud kedlubna nezměkne a tekutina se téměř neodpaří.
-
2
Podušenou kedlubnu osladíme a vmícháme do ní nasekanou petrželku.