Kedlubnový salát s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 300 g Kedlubna
  • 20 g Cibule
  • 1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 93 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 435 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 602.2 mg
  • Vláknina 11480 mg
  • Vitamín A 11480 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 64.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané kedlubny nastrouháme nahrubo a vsypeme do mísy. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli, ocet, sůl a sladidlo. Vše promícháme a podle potřeby přilijeme 2 lžíce vody.

  • 2

    Salát ihned podáváme.

Komentáře k receptu