Bramborový salát jako hlavní chod

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 100 g Rajčata Cherry
  • 100 g Uzené maso vařené
  • 100 g Zakysaná smetana
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 ks Šalotka
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 627 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 542 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 271.1 mg
  • Draslík 1245.3 mg
  • Vláknina 9266 mg
  • Vitamín A 9266 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce. Vejce uvaříme natvrdo a vše necháme vychladnout.

  • 2

    Brambory nakrájíme na kousky, přidáme přepůlená rajčata a vejce nakrájené na kostičky. Přidáme nasekanou petrželku, šalotku a uzené maso na kostičky.

  • 3

    Podáváme osolené, opepřeme se zakysanou smetanou.

Komentáře k receptu