Treska s parmezánovou strouhankou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Sýr Parmezán
  • 7 g Sůl
  • 300 g Treska filety
  • 1 ks Jogurt bílý
  • 2 plátek Chléb toastový
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 268 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1784 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 25.3 mg
  • Draslík 176.2 mg
  • Vláknina 3760 mg
  • Vitamín A 3760 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dva filety tresky omyjeme, osolíme a dáme do pekáčku vymazaného máslem.

  • 2

    Vyklopíme na ně bílý jogurt a posypeme je směsí z nastrouhaného parmazánu a strouhaných plátků chleba.

  • 3

    Pečeme na 180 °C asi 25 minut.

Komentáře k receptu