Hovězí v kroupách a kapustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 559 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 29 g
- Sodík 283 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 81.4 mg
- Draslík 861.6 mg
- Vláknina 11136.3 mg
- Vitamín A 11136.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 97.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme cibuli a necháme zpěnit na sádle. Maso pokrájíme na nudličky, přidáme na cibuli a dusíme. Občas podléváme vodou.
-
2
Jakmile maso změkne, přidáme studenou vodou propláchnuté, nevařené kroupy a nakrájenou kapustu.
-
3
Dochucujeme kmínem, pepřem, solí a majoránkou. Za občasného míchání dusíme, dokud kroupy s masem zcela nezměknou.