Křupavé chipsy - sušená skořicová jablka a hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička stévie
  • 3 ks Jablka
  • 3 ks Hrušky
  • 0.5 polévková lžíce Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 244 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 63 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 559.1 mg
  • Vláknina 25971 mg
  • Vitamín A 25971 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá jablka a hrušky osušíme, rozkrojíme na čtvrtiny, vykrojíme jadřince a pak je nakrájíme na tenké plátky. V míse promícháme skořici se stévií, pak do mísy dáme nakrájené plátky ovoce a promícháme je s oslazenou skořicí.

  • 2

    Plátky jablek a hrušek usušíme v sušičce do křupava. Pokud nemáme sušičku, poklademe je na plech vyložený pečícím papírem a v mírně teplé troubě je usušíme dokřupava.

Komentáře k receptu