Křupavé chipsy - sušená skořicová jablka a hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 244 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 1 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 63 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 559.1 mg
- Vláknina 25971 mg
- Vitamín A 25971 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka a hrušky osušíme, rozkrojíme na čtvrtiny, vykrojíme jadřince a pak je nakrájíme na tenké plátky. V míse promícháme skořici se stévií, pak do mísy dáme nakrájené plátky ovoce a promícháme je s oslazenou skořicí.
-
2
Plátky jablek a hrušek usušíme v sušičce do křupava. Pokud nemáme sušičku, poklademe je na plech vyložený pečícím papírem a v mírně teplé troubě je usušíme dokřupava.