Sváteční bramborový salát II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Celer řapíkatý
  • 40 g Mrkev kořen
  • 150 ml Majonéza
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 8 ks Brambory
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 6 polévková lžíce Hrášek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 445 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 3522 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 847.6 mg
  • Vláknina 17469.5 mg
  • Vitamín A 17469.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.1 mg
  • Vitamín E 5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na hranolky.

  • 2

    Vejce uvaříme natrdo a nakrájené je přidáme k bramborám.

  • 3

    Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na drobno a taktéž je smícháme spolu s hráškem s bramborami.

  • 4

    Osolíme, opepříme a přidáme majonézu a okurky i s trochou nálevu.

  • 5

    Vychladíme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu