Steak z krůtích marinovaných prsou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 378 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 18 g
- Sodík 215 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 130 mg
- Draslík 550.1 mg
- Vláknina 1333.3 mg
- Vitamín A 1333.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Den předem omytá krůtí prsa osušíme, zlehka mezi potravinářskou fólií je naklepeme. Potřeme je sině grilovacím kořením, pokapeme olivovým olejeme a vložíme je do mísy. Zalijeme černým pivem a necháme do druhého dne v lednici.
-
2
Druhý den krůtí prsa necháme z piva okapat, ještě je posypeme čerstvě pomletým pepřem a v dobře rozpálené pánvi s rozehřátém oleji je orestujeme dozlatova. Z každé strany restujeme po 2 minutách. Osolíme je a posypeme čerstvě pomletým pepřem.
-
3
Restovaná prsa dáme na talíře a hned je servírujeme.