Kuřecí jehla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 11 g
- Sodík 119 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 76 mg
- Draslík 516.9 mg
- Vláknina 3170 mg
- Vitamín A 3170 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, kuřecí prsa, paprika a slaninu nakrájíme na stejně velké kousky. Střídavě je napichujeme na jehlu.
-
2
Pečeme 35 minut podlité trochou vody na 200 °C.
-
3
Výpek slijeme do rendlíčku a povaříme. Přidáme máslo a mouku a deset minut povaříme.
-
4
Kuřecí jehlu podáváme s bramborem přelitou omáčkou.