Tortilla plněná fazolemi a vepřovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Vepřová krkovička
  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Tortilla
  • 1 ks Fazole v tomatě
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1344 kcal
  • Sacharidy 154 g
  • Tuky 64 g
  • Sodík 3023 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 154 g
  • Cholesterol 180 mg
  • Draslík 812.9 mg
  • Vláknina 45380.4 mg
  • Vitamín A 45380.4 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme ji na oleji dosklovita.

  • 2

    Přidáme fazole a opečené maso a směs prohřejeme.

  • 3

    Přidáme kečup, sůl, pepř a utřený stroužek česneku.

  • 4

    Tortilly ohřejeme na pánvi a do každé zarolujeme asi 3-4 lžíce směsi.

  • 5

    Zarolované tortilly ještě nasucho opečeme v pánvi a podáváme se zeleninou.

Komentáře k receptu