Paštikové knedlíčky do polévky podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 23 g
- Sodík 1552 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 201.3 mg
- Draslík 1108.7 mg
- Vláknina 989.5 mg
- Vitamín A 989.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce společně dobře smícháme játrovou paštiku, vejce, strouhanku, majoránku, pepř a sůl. Lžící dobře propracujeme, aby vznikla hladká hmota, ze které v dlaních vytvoříme kulaté knedlíčky.
-
2
Knedlíčky povaříme v polévce po dobu asi 5 minut než vyplavou na povrch.