Frankfurtská pečeně s párkem II
Suroviny
- 600 g Párky Frankfurtské
- 7 g Sůl
- 7 g Pepř černý mletý
- 500 ml Hovězí vývar základní
- 200 ml Smetana
- 1 ks Cibule
- 4 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
- 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
- 1 polévková lžíce Paprika sladká
- 2 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 598 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 51 g
- Sodík 1011 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 158.7 mg
- Vláknina 1987.5 mg
- Vitamín A 1987.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.
-
2
V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.
-
3
Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.
-
4