Pyré z jablíčka a hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 79 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 0 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 185.8 mg
- Vláknina 8519.8 mg
- Vitamín A 8519.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jadřinců. Pokrájíme je na malé kousky, dáme je do rendlíku, přimícháme špetku skořice, přidáme 4 lžíce vody a pomalu, pod pokličkou ovoce dusíme doměkka přibližně 10 minut.
-
2
Měkké ovoce rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré, které podáváme mírně teplé i vlahé.