Pyré z jablíčka a hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Jablka
  • 2 ks Hrušky
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 4 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 79 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 185.8 mg
  • Vláknina 8519.8 mg
  • Vitamín A 8519.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jadřinců. Pokrájíme je na malé kousky, dáme je do rendlíku, přimícháme špetku skořice, přidáme 4 lžíce vody a pomalu, pod pokličkou ovoce dusíme doměkka přibližně 10 minut.

  • 2

    Měkké ovoce rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré, které podáváme mírně teplé i vlahé.

Komentáře k receptu